Thursday, July 17, 2014

4 ways how to wear grey skirt

Krásný letní den všem,

Tentokrát pro Vás mám lehkou vzdušnou sukénku, která je velmi pohodlným a příjemeným letním kouskem. Ráda ji nosím s placatými botami na všelijaké to pobíhání - na poštu a na nákup, na menší procházku, nebo na posezení nad studenou limonádou.
Doufám, že se Vám mé 4 kombinace budou líbit.

Great summer day to you all!
This time I will show you light and comfortable summer skirt. I like to wear it with flat shoes for all that running around - shopping, short walk or just sipping a cold lemonade.
I hope you will like my 4 combinations.

1. kombinace
S šedým tílkem a volným černým tričkem jsem vytvořila pohodlnou volnočasovou kombinaci vhodnou pro chladnější letní dny. Volný střih trička podtrhuje ležérní uvolněnost, přičemž pas zdůrazněný černou gumou udžuje kombinaci ženskou, k čemuž pomáhá i romantický přívěsek ve tvaru kapesních hodinek.

1st combination
With grey top and loose black T-shirt I created  relaxed outfit suitable for colder summer days. The loose cut of the T-shirt creates the relaxed look, while the elastic black strap emphasize the waist and together with the romantic pendant keeps the outfit feminine.



2 kombinace
S černým tílkem a modro-zelenými doplňky. Mnohem méně romantická, zato víc sportovní kombinace především díky pánské tašce a pilotkám.
Mimochodem, pokud se Vám líbí můj přívěsek a chtěli by jste taky takový - zde je návod, jak si ho udělat :)

2nd combination
With the black top and mint blue accessories. Much less romantic but more sporty outfit, especially thanks to man's bag and sunglasses. 
BTW if you like my pendant and you would like to have the same one - here is the how to :)









3. kombinace
S transparentní košilí na uzel. Košile je svou transparentností sama o sobě provokativní, není proto tedy dále nutné příliš zdůrazňovat pas, košile lehce stažená uzlem v místě pasu bohatě postačí.

3rd combination
With transparent shirt. The transparency of the shirt is provocative by itself, thus there is no need to emphasize the waist more than by tying the shirt loosely around the waist.



4. kombinace
Tentokrát v elegantnější kombinaci s černobílým pruhovaným tričkem a botami na malém klínku značky Sasch. Jen jsem se nemohla rozhodnout, která kabelka je lepší - hranatá tmavě modrá, nebo oválná přes rameno? Co myslíte?

4th combination 
This time in neat combination with black and white top and small wedge Sasch shoes. I just couldn't decide which bag fits better - the rectangular blue bag or the small oval shoulder bag? Which one do you prefer? 











No comments:

Post a Comment